Práce na Novém Zélandu

Chcete pracovat rok na Novém Zélandu? Pak je nejvyšší čas přihlásit se do našeho programu! Alternativa Working Holiday vám umožní cestovat, pracovat nebo i studovat přesně podle vaší chuti.


Co nabízíme? Varianty jsou různé, stačí si jen vybrat!

WH základ programu
Co obsahuje: Asistence s vyřízením víz, předodletová orientace, pomoc s koupí letenky, celková asistence během programu

Co neobsahuje: hledání práce, ubytování

WH + jazykový kurz
Co obsahuje: Asistence s vyřízením víz, předodletová orientace, pomoc s koupí letenky, celková asistence během programu, vyřízení jazykového kurzu v místě dle přání uchazeče na dobu stanovenou uchazečem

Během jazykového kurzu jste ubytováni v místní rodině a máte zde polopenzi. Cena takového kurzu na týden včetně bydlení a stravy vychází na cca 10 000,-Kč.

Queenstown resort
Jazyková škola v Queenstownu nabízí pro účastníky Working Holiday zkrácenou variantu jazykového kurzu a zprostředkování 3 interviews.

Podmínky:

Platná Working Holiday víza
8 týdenní jazykový kurz před samotným pracovním umístěním
AJ na B1 před nástupem na kurz

Pre-placement v hotelových resortech
Kde všude:

Severní ostrov: Auckland, Rotorua, Taupo
Jižní ostrov: Nelson / Abel Tasman, Tekapo, Mt Cook, Springs, Queenstown, Franz Josef
Pracovní umístění jsou předem známa ještě před odletem na druhou polokouli. Pozice jsou pouze v hotelech, a to: housekeeper, kitchen assistant, cook, receptionist, to vše dle úrovně angličtiny a hlavně na základě pohovoru po skypu se zástupcem agentury Internex. Předchozí zkušenosti nejsou úplně rozhodující, podmínkou je však angličtina na úrovni B1.

Tato varianta programu je vhodná zejména na tamní letní sezónu, tedy pro měsíce od října do března, zaměstnavatelé upřednostňují uchazeče, co zde mohou strávit déle než 3 měsíce. Během tohoto umístění se nedá cestovat.
CO OD VÁS OČEKÁVÁME
Osoba způsobilá žádat o víza WH musí:
• mít platný cestovní pas z České republiky, který platí ještě minimálně 3 měsíce po plánovaném návratu
• být ve věku od 18 do 35 let
• cestovat sama, to je bez dětí
• mít zpáteční letenku anebo prokázat dostatečné finance na její zakoupení
• prokázat se minimální částkou NZ$4,200 (cca 77 000,-Kč)
Informace pro uchazeče
Pouze pro věkovou kategorii 18 – 35 let!
Program není vhodný pouze na letní prázdniny, ale na delší dobu, WH vízum získáte jen jednou za život – je škoda ho nevyčerpat v celém rozsahu 🙂


Czech-us Práce v zahraničí s.r.o.
Michaela Siberová
777 961 760
info@czech-us.cz