Pečovatel/ka o seniory v Německu

Atraktivní nabídka práce – nástup ihned!


Hledáme osobu na pozici:
Pečovatel/Pečovatelka k seniorům, Würzburg – od 5.12. na 2 měsíce
Péče o dvě osoby – manželský pár – žena 86 let a muž 91 let.

Obě osoby jsou kontinentní, nenosí pleny, nemají demenci, trpí jen oslabením z důvodů věku. Muž se pohybuje pomocí hole, paní se pohybuje sama.
Jedná se především o pomoc v domácnosti.


K dispozici Pečovatelky samostatný byt v domě pacientů.

Čistá měsíční mzda je: 1250 € + sváteční prémie 150 € + dodatečná prosincová prémie 50 €
Požadujeme:
Komunikativní, nebo dobrou znalost němčiny,
Zkušenost s péčí o seniory,
Řidičský průkaz výhodou.

Osoby, které mají zájem pracovat jako pečovatel/ka seniorů v Německu, nás mohou kontaktovat e-mailem na adrese anna.krawczyk@medipe.com, nebo telefonicky na čísle +420 225 852 014

K odpovědi na inzerát prosím doložte text:
„V souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů ze dne 29. srpna 1997 souhlasím se zpracováním mých osobních údajů Společností MEDIPE s.r.o. se sídlem ve Wroclawi, ulice Gajowicka 195, DIČ 8971770377 IČO 0000378175 a jinými Společnostmi kapitalově spojenými v oblasti poskytovaných služeb – pro marketingové a náborové účely (nejen pro aktuální nábor, ale také pro příští náborové procesy).
Zároveň v souladu se Zákonem ze dne 18. července 2002 o poskytování služeb elektronickou cestou souhlasím se zasláním obchodních sdělení týkajících se služeb poskytovaných společností MEDIPE s.r.o. a jinými Společnostmi kapitalově spojenými elektronickou cestou.
Prohlašuji, že jsem byl/a informován/a, že správcem osobních údajů je MEDIPE s.r.o., a že údaje budou uschovány a zpracovávány na základě mého souhlasu v sídle správce, nebo jiného subjektu zpracovávajícího údaje na jeho žádost a že zpřístupnění osobních údajů je dobrovolné, mám právo přístupu k osobním údajům a právo na jejich opravu a odstranění.”